Det er nemt at tilberede en lækker lakseroulade. Rouladen kan laves klar dagen før og lægges i køleskab, så den hurtigt lige er til at anrette i skiver på enten brunch bord, tapas bord eller til forret på en tallerken med en god salatbund og et stykke lækkert flûtes til. En lakseroulade ser flot og indbydende ud og vil pynte på enhver buffet. Det vil også være dejligt at servere Tapas med laks, når I skal holde reception, fest eller andet, hvor man let lige kan tage et par hapsere i form af lakseroulade, gode oliven, lidt lækre ostestykker, skinke, pølse mm.

Når du vil lave en lakseroulade, skal du bruge 75 g flødeost, 1 stk. hvede tortilla, 1 håndfuld god salat (fx ruccola), 100 gram røget laks i tynde skiver. Du kan evt. også tilsætte lidt dejlige krydderurter sammen med salaten, så du får lige den smag i din lakseroulade, som du kan lide.

Du begynder med at smøre flødeosten ud på tortillaen. Herefter fordeles salaten og eventuelle krydderurter ovenpå. Læg de tynde skiver af laks øverst. Rul det hele sammen til en fin lang rulle, og pak derefter rullen ind i film og læg den i køleskabet i mindst 1 time. Inden du skal servere lakserouladen, skal den skæres i skiver på ca. 1,5 cm.

En lakseroulade kan også være en fin og let middag, når det er weekend, og I vil nyde et lækkert måltid, der lige er til at tage ud af køleskabet og klar til at servere.

Skriv et svar