Kom med en tur til Horsens, og få dig en god gang mad – du kan sagtens tage hele familien med – der er noget for en hver smag. Nogen gange kan det også være i forbindelse med en eller anden event, hvor man lige skal have et eller andet at spise, enten før eller efter denne event. Selvfølgelig skal stedet være hyggeligt, og der skal være en rolig atmosfære, så man også kan slappe lidt af. Det behøver ikke lige være billigt, men maden skal være god. Jeg går jo ud for at spise god mad, og det gør jeg, når jeg føler mig doven, og ikke selv gider at stå og kokkerere om aftenen. Så i kan nok forstå, at jeg spiser en del ude.

Posthusethorsens.dk

Nu ser deres menukort nok ikke lige sådan ud som på billedet, men det er nok lidt mere præsentabelt. Mad skal være sundt og enkelt – det skal være smukt at se på, og ikke bare være et eller andet der er klasket op på en tallerken. Jeg er af og til i byen med mine børn og børnebørn, og jeg vil da se hvad der kan komme frem, hvis jeg søger på horsens mad, om der så også kommer nogle gourmet restauranter frem, eller om det kommer sammen med pølsevognen, som jo også er mad. Nu tæller burgere ikke som mad i min verden, og jeg kunne godt tænke mig at der kom lidt mere sund mad, som ikke bare er vegetar mad veganermad.

Skriv et svar