Står man og skal til at lave et event hvor der er mange deltagere, så syntes jeg det er rart at have et eventbureau med ind over, i sær hvis der er tale om rigtig mange mennesker der skal samles et sted. Nu må vi jo alle igen samles uden et eller andet forbud hængende i nakken, så er det også bare med at udnytte det, for hvem ved, hvornår der bliver lukket ned næste gang. Vi har i hvert fald lige afholdt et kæmpe event med hjælp fra Wlecomehome.dk som er et dansk eventbureau, og som ved hvad det er de har med at gøre. Det var ikke mange ting vi selv skulle tage os af, for det klarede de for os. Det der var vigtigt for os, var at der var en kæmpe stor TV skærm hvor vi kunne få præsenteret det vi gerne ville have præsenteret til den store flok på en gang.

Vores eventbureau gjorde at vi alle fik en dejlig dag, og at vi fik en fælles oplevelse ud over det normale – alle var glade da de gik hjem, og fortalte at de havde haft en dejlig dag og aften.
Nu er det ikke altid lige nemt at finde lokaliteter der både er store nok og så også er beliggende i København – men det at have et event firma til at hjælpe sig, og så et eventfirma København, så gør det tingene noget nemmere – for jeg havde aldrig troet på at det havde kunnet lade sig gøre, men det kunne det, med hjælp fra eventfirmaet.
Den anden gode ting ved et eventfirma, er at de kender gud og hver mand som man gerne vil have til at komme med et eller andet foredrag, oplæg, eller hvad det måtte være man er interesseret i, og så har de forbindelserne i orden, så tingene også kan flaske sig.
Jeg vil til enhver tid bruge et eventfirma, når jeg skal have et eller andet event, og hvor jeg bare ikke selv gider at stå med hele det store arbejde det kræver, at arrangere et event jeg bare gerne vil have skal lykkes og være en succes hele vejen igennem,