Vi har nogen gange brug for at få indhegnet et eller andet område, om det så er vores have, eller en hundegård, en hestefold, eller en virksomhed, så er det da dejligt at der findes billige løsninger på at få løst den udfordring der kan være med det. Min er faring med Pithegn.dk er at de har kunne løse alle vores forskellige indhegninger på gården – og på vores går med mange dyr, har vi virkelig haft brug for en billig hegn løsning, og den kunne vi få hos pithegn.dk. Så er der måske nogen der kunne tænke, så er hegnet måske heller ikke så stabilt, men det har da kunne opfylde de krav vi havde for at vores dyr blev på deres folde og hundene blev i hundegården – og det hegn vi havde omkring hele gårdspladsen, har da også gjort at vi ikke har haft besøg af ubudne gæster. Så et billigt hegn er ikke altid lig med at det er dårlig kvalitet.

Nu havde vi ikke selv tiden til at sætte vores hegn op, så det overlod vi til Pit hegn, og jeg er heller ikke helt sikker på at vi kunne få vores store skydelåge til at hænge rigtigt så den også gik op og i uden problemer. Man kan altid få sig et godt tilbud hos Pit hegn, et billigt hegn der kan opfylde det behov man har – om det så er afspærring eller dyrehegn, så er de der altid med en god løsning og et godt tilbud.
Vores dyrehegn har holdt vores dyr inde, og de er aldrig gået igennem hegnet, som de gjorde ved det tidligere hegn, og jeg kan sige at det er ikke sjovt at hente heste midt om natten, fordi de er gået igennem hegnet for at få sig en friaften i byen.
Vi har kun rosende ord at sige om Pit hegn og deres produkter og for den sags skyld kundeservice, for uden deres kyndige hjælp og vejledning, så havde vi nok valgt en langt dyrere løsning end den som de foreslog – og kvaliteten på de varer som vi har fået, er der intet at udsætte på.