Bæredygtige blomster, der holder i 6 måneder

Blomster og bæredygtighed er ikke umiddelbart noget, der hænger så godt sammen. Men hos Living Flowers kan de to faktisk forenes ganske godt. Du kan nemlig købe blomster, der har en begrænset belastning for klimaet, som er bæredygtige, ikke skal stå i vand – og vigtigst af alt holder de i 6 måneder. Buketterne bindes i Aarhus, og her tjekkes alle blomsterne og bladene igennem af blomsterbinderne, så alt er, som det skal være, når buketten ender hos dig eller hos den, du har bestilt til.

Reducér CO2-aftrykket med 99 %

De klimavenlige blomster fra Living Flowers giver dig mulighed for at reducere CO2-aftrykket med 99 % over en 6 måneders periode, fremfor hvis du køber friske blomster hver uge. Det skyldes, at blomsterne holder i hele 6 måneder. De er desuden dyrket under åben himmel uden brug af pesticider eller ander miljøskadelige stoffer. Læs meget mere om bæredygtig blomster her.

Holder i 6 måneder

Blomsterne, som Living Flowers binder smukke buketter af, bliver plukket på det bedste tidspunkt og bagefter sat i vand, der er tilsat en helt bestemt bionedbrydelig og plantebaseret nektar – uden skadelig kemi. Nektaren gør, at blomsterne får stoppet deres biologiske aldringsproces, hvor friskheden bindes, og de bevarer deres naturlige skønhed i minimum 6 måneder.

Når du køber blomster til dig selv eller til en, du holder af, fra Living Flowers, skal du heller ikke bekymre dig om at skifte vand eller klippe stilke jævnligt. Blomsterne skal ikke stå i vand, da deres aldringsproces er stoppet, før du får buketten.

Skriv et svar