Der er rigtig mange af os, der trænger til massage af den ene eller anden grund, og det kan være alt fra, at man egentlig gerne vil løsnes lidt op i kroppen, men det er ikke så alvorligt til, at man behøver at gå til en fysioterapeut.

Sådan en tager sig som regel af et bestemt sted eller bestemte steder på kroppen, som der trænger til kærlighed behandling – og det kan godt ende med at gøre ondt bagefter.

Men en massage er jo også velvære, for der er også mange af os, der ikke bemærker, at vi spænder i nakke og skuldrene, og den slags kan lede til hovedpine, hvis man ikke gør noget ved det.

Så er der selvfølgelig også de gange, hvor man bare trænger til velvære, så man vil have en herlig omgang massage af en kyndig massør, der måske kan forskellige typer af massager, eller vedkommende er god til at give mange forskellige slags massager.

Du kan lave massage med Gua Sha selv

Og vi skal endelig ikke glemme de gange, hvor det gerne må være en erotisk massage, som det helst skal være ens partner, der udfører på en – og det kan så føre til andre ting…

Men det betyder i alle de tilfælde, vi har listet op her, at man skal bruge en anden person til at udføre massagen på en, og det kræver, at vedkommende er ledig, og at man har bestilt en tid og betaler for det (i nogle tilfælde).

Det hjælper bare ikke så meget, hvis man trænger til en massage midt om natten, og man er alene.

Det er så her, hvor guasha kommer ind i billedet, og du kan læse meget mere på linket om, hvad det går ud på, hvad du skal bruge, og hvordan du udfører massagen.

Men det herlige er, at man så ikke længere er afhængig af, at man skal bruge en person eller flere til at udføre massagen, og man kan gøre det, lige når det passer en bedst.

På den måde tager man magten i ens egne hånd.