Vi kender det alle, tiden efter jul og nytår, kiloene er for de fleste steget på vægten efter denne søde juletid. Mange ønsker hurtigt at slippe af med disse overflødige kilo lige med det samme, og det er også noget af det nemmeste, hvis man ved hvordan man skal gøre det. Jeg selv plejer lige at hoppe på vægten, for at se hvor meget jeg har taget på, og så napper jeg lige nogle dage eller uger med Nupo pulver til nogen af måltiderne, og så er jeg tilbage på normalvægten igen. Jeg har været der, hvor det ikke bare var et par enkelte kilo der skulle smides, så jeg kender også den lange seje vej det tager når man taler om 20 – 30 kg. For mig var det svært ikke at supplere med Nupo pulver, og heldigvis var der mange forskellige smagsvarianter, så jeg ikke gik død i det.

Nupo hjælper

Der er nu også kommet en app der kan hjælpe en med at holde fokus på ens slankekur, den indeholder blandt andet kalorietæller, masser af opskrifter og ikke mindst motivation til motion. Man kan sige hvad man vil, men uden ekstra motion, går den ikke, for muskelmassen skal op, så forbrændingen stiger – samtidig med at man kun indtager det anal kalorier der er nødvendigt. På nupo.com kan man blive meget inspireret af diverse nupo produkter – og jeg tænker at der er smags varianter til enhver smag. For mig har det betydet en sundere livsstil, og jeg har altid Nupo stående.

Skriv et svar